Povestea nuntii tale in imagini

Povestea nuntii tale in imagini
Povestea nuntii tale in imagini Povestea nuntii tale in imagini Povestea nuntii tale in imagini Povestea nuntii tale in imagini

Fotografiile de nunta realizate in ordine cronologica spun povestea evenimentului tau si reprezinta o modalitate populara de a reda nunta prin intermediul capturilor fotografice.

Cuplurile care doresc sa inregistreze povestea lor de dragoste in imagini pot recurge la un fotograf experimentat care stie sa relateze in imagini cele mai sugestive si uimitoare momente de la nunta. Popularitatea fotografiilor tip reportaj a crescut semnificativ in ultimii ani, iar acestea, impreuna cu fotografiile artistice si de grup pot completa povestea.

Alaturi de fotografiile oficiale de grup, un album de nunta nu poate fi complet daca acesta nu include urmatoarele imagini:

Fotografii capturate inainte de nunta
Mireasa doreste cateva fotografii cu parul, machiajul si rochia ei de mireasa. Daca este cazul, mireasa poate fi fotografiata atunci cand isi fixeaza pe cap voalul. Ea ar putea dori, de asemenea, sa fie prinsa pe obiectiv rochia de mireasa agatata pe umeras, pantofii de nunta si buchetul sau, precum si o imagine din spate care cuprinde coafura.

Fotografiile surprinse cu o ora inainte de nunta reprezinta momentul ideal pentru a le prinde pe obiectiv si pe domnisoarele de onoare sau pe parinti. Asigura-te ca te pozezi impreuna cu tatal tau urcand in masina de nunta pentru a merge la ceremonie.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest