Ce sa nu porti in fotografiile de logodna

Ce sa nu porti in fotografiile de logodna

Ai vazut o multime de fotografii de logodna/nunta inainte sa ajungi si tu in aceasta ipostaza si probabil ti-au ramas in minte extremele. In timp ce unele cupluri nu acorda o atentie deosebita tinutei vestimentare sunt o multime de viitori insuratei a caror look iti taie pur si simplu respiratia.

Nu exista un stil anume care trebuie urmat in aceasta zi, dar, ca in orice imprejurare, imbracamintea trebuie sa fie adecvata evenimentului. Daca vrei sa te incadrezi in categoria exemplelor pozitive si sa arati uluitor, spune-i si logodnicului tau cum sa se imbrace cu ocazia logodnei pentru ca, in afara de angajarea unui fotograf pofesionist, ceea ce purtati in seara logodnei este un detaliu definitoriu pentru fotografii.

Atunci cand te pregatesti sa strangi cateva amintiri cu valoare sentimentala, cum sunt fotografiile de logodna nu trebuie sa porti:

Orice imbracaminte in care nu te simti confortabil
Viitoarele mirese trebuie sa adopte un dress code intre formal si semiformal, fara sa exagereze cu fustele scurte si tocurile pe care nu le poarta in mod obisnuit si care creeaza disconfort in timpul mersului. Pe deasupra, avand o fusta sau o rochie mini, fetele ajung sa traga de haine ca sa le lungeasca, desi ar putea din start sa opteze pentru tinute din doua piese sau pentru rochii elegante, care dau bine in fotografii si au lungimea potrivita.

Haine care nu potrivesc
De la coordonarea culorilor la alegerea materialelor, fiecare detaliu din fotografiile de logodna trebuie sa fie perfect. Specialistii recomanda viitoarelor mirese si partenerilor acestora sa aleaga pentru fotografiile de logodna culori din aceeasi familie, care se completeaza reciproc, cum ar fi violet cu galben, albastru cu portocaliu, negru cu gri sau alb cu o pata de culoare eventual.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest