Trend-ul

Trend-ul

Ce au in comun Hayden Penettiere, Rachel Bilson, Mariah Carey, Eva Longoria, Nicole Ritchie si Blake Lively? Toate sunt frumoase, faimoase si in pas cu moda, iar mai nou impartasesc o pasiune comuna: hainele M Missoni.  

Simpatica Hayden Pennetiere a pozat intr-un magazin de pantofi, imbracata intr-o superba rochie galbena M Missoni, pe care a accesorizat-o cu sandale cu platforma.

Actrita Rachel Bilson a fost suprinsa pe o plaja din Barbados, intr-un costum cu imprimeu floral, M Missoni si o palarie cu paie.

Mariah Carey a fost fotografiata de paparazzi , chiar dupa ce a coborat dintr-o limuzina neagra, inconjurata fiind de bodyguarzi. Celebra solista a optat pentru o rochie maxi, intr-o nuanta de oranj.

Fotografii au urmarit-o si pe Blake Lively pe platourile de filmare ale serialului "Gossip Girl". Ea a adoptat un outfit relaxat, compus din rochie M Missoni, colanti si UGG-uri.

Frumoasa Eva Logoria a dat o nota eleganta unei tunici cu zig-zag-uri, accesorizand-o cu o geanta supradimensionata si  sandale aurii, in timp ce Nicole Richie a optat pentru o rochie lunga si un  look hippie.

Hainele M Missoni sunt disponibile in magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City. Stilul unic si distinct, versatil si purtativ,  este motivul pentru care brand-ul si-a pastrat popularitatea in timp. Imprimeurile inconfundabile, care te duc cu gandul la anii 50 au capatat un twist contemporan, in timp ce mix-ul de culori si „pattern-uri" a revenit in tendinte.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest