Cris Garden Restaurant

 Cris Garden Restaurant

Restaurant Cris Garden este o locatie de nunti din secorul 1, amplasata pe ruta Bucuresti-Ploiesti in care se organizeaza evenimente speciale de mica si mare anvergura intr-un ambient avangardist.

Cei care aleg Cris Garden ca locatie de nunta se bucura de un raport calitate-pret avantajos pentru ca preparatele culinare din restaurant sunt pentru toate gusturile si buzunarele, iar evenimentul poate fi personalizat dupa dorintele clientilor, incepand cu meniul si terminand cu decorul salii, respectiv partea de divertisment.

Restaurantul este format dintr-un salon spatios cu 150 de locuri, o terasa luxurianta plina cu verdeata si flori si o parcare cu o capacitate pentru 50 de masini.

Fie ca esti in cautarea unei locatii de nunta, de botez, organizezi o petrecere corporate sau iei cina cu prietenii, Cris Restaurant ofera clientilor sai un meniu bogat cu preparate din bucataria traditionala, internationala si mediteraneana.

Specialitatile culinare realizate de maestrii bucatari cu experienta satisfac inclusiv solicitarile venite din partea clientilor exigenti, indiferent ca acestia iau parte la evenimente formale, clasice sau de lux.

Astfel, cei care vor sa combine deliciile culinare romanesti cu specialitatile internationale si sa aiba o seara memorabila intr-un ambient placut, pot sa aleaga cu incredere Cris Garden ca locatie de evenimente si nu numai.

Aici, meniul de nunta are un pret orientativ care incepe de la 59 de euro, dar poate fi personalizat, de aceea costul final poate suferi modificari.

Pentru detalii despre Cris Garden Restaurant, rezervari si contractarea unui eveniment, clientii pot solicita informatii aici.


Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest