Tendinte miri 2016

Tendinte miri 2016
Tendinte miri 2016 Tendinte miri 2016 Tendinte miri 2016 Tendinte miri 2016 Tendinte miri 2016

Daca pana acum v-am prezentat tendintele in ceea ce priveste culorile anului 2016 sau ce rochii de mireasa se mai poarta, iata ca a venit momentul sa vorbim si despre mirii vostri si ce tipuri si stiluri de costume si accesorii sunt recomandate pentru ei anul acesta.

Nu uitati, puteti gasi brand-urile si tinutele recomandate la Targul Ghidul Miresei, din 26-28 februarie 2016, de la Cupola Romexpo, Centrul Expozitional Romexpo Bucuresti.

Black&White. Combinatiile de negru si alb, fie ca vorbim de costum negru si camasa alba sau de costum alb si camasa neagra, au fost mereu marca stilului clasic si elegant. Recomandam pantofii din lac pentru un plus de rafinament si o accesorizare eleganta si discreta. Puteti gasi costumele Black&White la toate firmele de profil si in special la Cacharel si Seroussi.

Detaliile indraznete. Poate ca viitorul tau sot este tipul de barbat creativ caruia niciodata nu i-a placut sa traisca conform regulilor. Sau exista si varianta in care lucreaza in mediul corporate si este plictisit de clasicul costum. Anul acesta e unul avantajos pentru ambele cazuri pentru ca la moda sunt detaliile indraznete, departe de stilul clasic al costumului de nunta. Poate fi vorba despre papionul si bastista roz sau o camasa cu imprimeuri atipice. De asemenea, reverele sau detaliile care scot din anonimat croiala clasica sunt binevenite. Puteti gasi costumele cu detalii nonconformiste la Anghel Constantin, Ego Men's Concept Fashion, Men's Square, Tata si Fiul si Viggo.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest