Vrei sa stii cum va arata nunta ta?

Vrei sa stii cum va arata nunta ta?
Vrei sa stii cum va arata nunta ta?

Targul de Nunti Bucovina iti vine in ajutor prezentandu-ti noile trenduri in materie de nunti pentru anul 2016.

Ne dorim sa va inspiram, sa va informam si sa pregatim impreuna ziua dumneavoastra speciala. Aducem astfel in atentia dumneavoastra atat serviciile necesare organizarii unei nunti perfecte, cat si o gama variata de furnizori pentru a va putea alege produsele dorite si de cea mai buna calitate, pe gustul si bugetul fiecaruia.

Cel mai mare si reprezentativ targ de nunti din Suceava aduce pentru dumneavoastra cei mai importanti expozanti din domeniu, branduri de renume, care va asteapta la Iulius Mall Suceava timp de trei zile, intre 12 si 14 februarie 2016.

Evenimentul organizat de Camera de Comert si Industrie Suceava si IULIUS MALL SUCEAVA, este un mod excelent de a afla de la expertii din domeniul nuntilor ce este la moda si de a gasi raspunsuri la toate intrebarile pe care vi le puneti.

Astfel, vizitatorii vor putea admira cele mai noi colectii de rochii de mireasa, rochii pentru domnisoare de onoare, rochii de ocazie, costume pentru miri, cavaleri de onoare si de ocazie, dar si voaluri, palarii, coafura, cosmetica, aranjamente florale, buchete de mireasa, decoratiuni sali, baloane, fantani de ciocolata, huse pentru scaune, invitatii, focuri de artificii, sonorizare evenimente, foto & video, sali pentru organizare de evenimente, torturi, produse de cofetarie, panificatie si dulciuri, lumanari, inchirieri limuzine, si altele.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest