Recital de exceptie: Festivo Band canta la Expo Ideal Mariaj Iasi

Recital de exceptie: Festivo Band canta la Expo Ideal Mariaj Iasi
Recital de exceptie: Festivo Band canta la Expo Ideal Mariaj Iasi

Organizatorii Expo Ideal Mariaj au pregatit numeroase surprize pentru vizitatorii ultimului mare targ de nunti al sezonului, care are loc, weekendul acesta, la Iasi. Una dintre ele este recitalul trupei Festivo Band, ai carei artisti vor canta, sambata si duminica, la Sala Polivalenta.

In ciuda vremii mohorate care a cuprins toata tara, iesenii sunt niste rasfatati in acest weekend. La Expo Ideal Mariaj Iasi se vor putea binedispune, printre altele, cu un spectacol live sustinut de Festivo Band. Artistii vor urca pe scena sambata, 30 martie, incepand cu ora 16.00, dar si duminica dupa-amiaza, de la ora 14.00.

Din trupa fac parte Mihai Popistasu (voce, castigator, alaturi de trupa Buzz, al premiului „Megastar" 2008 si fost concurent la „Vocea Romaniei", sezonul I, in echipa Smiley), Doina Spataru ( voce, finalista la „Fabrica de Staruri"), Adrian Gradinaru (clape, vioara, chitara), Bogdan Balta (acordeon) si Dan Radu (clape). Pret de un ceas, sau poate chiar mai bine de atat, Festivo Band va intretine atmosfera la targul de nunti de la Sala Polivalenta cu muzica romaneasca si straina, coveruri faimoase care vor aduce zambetul pe buzele tuturor vizitatorilor. „Publicul va putea asculta La vie en rose, Avant de Mourir, Por una cabeza, Besame Mucho sau Sur le ciel de Paris, melodii celebre de pe coloanele sonore ale unor filme nemuritoare. Garantam calatoria gandurilor spre Paris, Viena, Venetia, Moscova sau chiar Buenos Aires...", promite Bogdan Balta, acordeonistul si managerul trupei.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest