Invitatie la targul de nunti “ Wedding Fever”

Invitatie la targul de nunti “ Wedding Fever”
Invitatie la targul de nunti “ Wedding Fever” Invitatie la targul de nunti “ Wedding Fever” Invitatie la targul de nunti “ Wedding Fever”

Wedding Fever este primul targ creativ de nunti, care a avut loc In  Oltenia.

In perioada 16-18 martie 2012 se va desfasura cea de-a III-a editie, in foaierul Teatrului National „Marin Sorescu” din Craiova si va reuni peste 50 de furnizori de servicii si produse necesare organizarii de evenimente. Programul de vizitare al targului de catre public este :V-S- 09:00-18:00, D- 09:00-16:00.

Expozantii provin din domenii complementare, precum: creatori sau distribuitori rochii de mireasa, florarii, firme care Inchiriaza corturi de nunta, producatori sau distribuitori de invitatii, marturii si accesorii de nunta, restaurante profilate pe nunti, laboratoare foto, servicii video, echipamente profesionale de sunet si lumini, formatii de muzica si MC, saloane de Infrumusetare, agentii de turism, cat si agentii full-service de organizare de evenimente.

Acest targ este un eveniment care vizeaza educarea pietei si a publicului local. Datorita locatiei centrale, cat si promovarii intense In mass-media locala si nationala, dar si datorita promovarii In mediul online, estimam un numar de peste 6000 de vizitatori, pe parcursul celor trei zile.

Wedding Fever se va deschide cu o conferinta de presa, pe 16 martie, la ora 11:00, in  Sala de Protocol din cadrul Teatrului National „Marin Sorescu ” din Craiova. In continuare targul va include evenimente interactive si creative, precum: prezentari de moda, show-uri demonstrative de beauty, valsul mirilor, micro-recital de muzica clasica, muzica live si tombola pentru vizitatori.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest