Doar cateva zile ne mai despart de ce-a de-a 10 editie a Targului National de Nunti Mariage Fest

Doar cateva zile ne mai despart de ce-a de-a 10 editie a Targului National de Nunti  Mariage Fest
Doar cateva zile ne mai despart de ce-a de-a 10 editie a Targului National de Nunti  Mariage Fest Doar cateva zile ne mai despart de ce-a de-a 10 editie a Targului National de Nunti  Mariage Fest Doar cateva zile ne mai despart de ce-a de-a 10 editie a Targului National de Nunti  Mariage Fest

Doamnelor si Domnisoarelor si bine-nteles Domnilor,

Dintre motivele pentru care trebuie sa fiti prezenti la cea de-a 10-a editie a Targului National de Nunti, organizatorii va ofera in avanpremiera cateva:

1. Se estimeaza ca 2 miliarde de oameni din peste 180 de tari au privit cea mai nobila rochie de mireasa purtata cu gratie de catre ducesa de Cambridge, Kate Middleton. 8.500 de jurnalisti au documentat in 2011 nunta istorica, avand in prim-plan ROCHIA DE MIREASA, probabil cel mai asteptat si savurat moment al intregii procesiuni.

Aceasta rochie a devenit un patent deja in intreaga lume si pentru PRIMA OARA in Romania, modelul are drept de comercializare, aliniindu-ne astfel si noi tuturor tarilor care au imbratisat si utilizat acest drept.

Modelul patentat al rochiei KATE va putea fi admirat la Targul National de Nunti din Piata Constitutiei, 2-4 noiembrie si, imediat dupa targ, exact modelul purtat de ducesa de Cambridge Kate Middleton va putea fi achizitionat dintr-un Boutique Concept Store cu rochii de mireasa situat in Bucuresti - acest Boutique expunand de asemenea la targ.

Asadar, toate viitoarele mirese vor putea cuprinde cu privirea de la numai cativa centimetri rochia celebra, expusa intr-un cadru pe masura.

2. De asemenea, organizatorii anunta ca toate spatiile expozitionale au fost vandute cu 2 saptamani in avans, asa ca expozantii va asteapta cu multe noutati, reduceri si surprize, iar organizatorii ne asigura ca toti se intrec in a va cuceri cu ofertele lor generoase, prezentare intr-un cadru ospitalier si relaxant.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest