Trucuri simple pentru o silueta slim

 Trucuri simple pentru o silueta slim

Desi  orice femeie viseaza la silueta perfecta, ne punem de multe ori in pericol sanatatea alegand cele mai severe diete. Nu este obligatoriu sa urmezi o dieta anume sau sa te infometezi, ci mai degraba trebuie sa ai o alimentatie echilibrata, care furnizeaza toate substantele nutritive de care are nevoie organismul.

In acest sens, daca vrei sa ai o silueta slim si sa beneficiezi de o dieta bogata in vitamine si minerale, urmeaza pas cu pas pasii de mai jos, aplicand niste schimbari importante in alimentatia zilnica:


1.Mananca multe cruditati
Legumele si fructele crude sunt alimentele ideale pentru o silueta de invidiat, in caz ca esti sanatoasa si nu ai restrictii alimentare. Consuma cat de multe cruditati doresti sub forma de salate de fructe si legume, fara a abuza de banane si cartofi. Completeaza-ti dieta cu alte alimente gatite, dar consuma in proportie de 60% legume si fructe.

2.Adauga gust, nu calorii. Foloseste plante aromate la imbunatatirea gustului atunci cand gatesti ciorbe sau diverse mancaruri. Busuiocul, cimbrul si legumele deshidratate vor imbogati gustul fiecarui preparat fara sa aduca prejudicii asupra organismului.


3.Consuma paine integrala pentru fibre.

Ai nevoie de fibre si de vitamine din complexul B care se regasesc in paine. Cea mai sanatoasa este painea de casa, asa ca incearca din cand in cand sa prepari o paine adevarata in propria bucatarie. Cand nu poti sa faci acest lucru din lipsa timpului, cumpara paine integrala mai densa si cu o greutate mai mare.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest