Cum sa iti detoxifici organismul dupa Paste?

Cum sa iti detoxifici organismul dupa Paste?

Ai facut excese alimentare de sarbatori si vrei sa adopti o dieta ca sa slabesti si sa iti detoxifici organismul dupa Paste? Daca ai consumat prea multe proteine, dulciuri si grasimi, se cuvine sa urmezi un program detox rapid, de aproximativ 2-3 zile, ca sa revii in forma.

In perioada sarbatorilor pascale, ficatul este suprasolicitat, atat de la alimente, cat si de la bauturi. O cura fulger nu doar ca te ajuta sa elimini toxinele, ci si kilogramele acumulate in zilele de sarbatoare.

Cura pentru detoxifierea organismului este recomandata oricarei persoane care vrea sa isi mentina greutatea in limite normale si are grija de sanatate. Iata ce pasi trebuie sa urmezi pentru o astfel de dieta:

1. Consuma multe lichide. In prima parte a zilei bea ceai detoxifiant (de papadie sau urzica), iar la amiaza apa alcalina si vegetale in stare cruda.

2. Renunta la cofeina, alcool si sucuri dulci. Singurele bauturi permise sunt ceaiurile si apa alcalina.

3. Elimina din alimentatie prajelile. Macar pentru cateva zile renunta la uleiul de gatit si la carne. Prepara legumele prin fierbere sau in tigaie, fara ulei.

4. Diminueaza consumul de sare pentru a creste diureza. Cu cat folosesti mai multe condimente, tip ardei iute, cimbru, zeama de lamaie, cu atat vei simti mai putin nevoia de sare.

5. Fa-ti timp pentru miscare. Pentru a elimina toxinele prin transpiratie, este necesar sa executi seara cateva miscari de aerobic.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest