Obiceiuri zilnice care accelereaza metabolismul

Obiceiuri zilnice care accelereaza metabolismul

Daca ai mai multe kilograme in plus, te confrunti cu dureri de cap, stari de lesin, lipsa de energie sau alte probleme de sanatate, probabil metabolismul tau este dat peste cap. Aceasta problema se poate remedia, cu conditia sa aplici in viata ta cateva obiceiuri zilnice care accelereaza metabolismul. Iata care sunt acestea:

Obiceiuri zilnice care iti accelereaza metabolismul

1. Incepe ziua cu un mic dejun echilibrat
Un mic dejun echilibrat iti accelereaza metabolismul. De aceea, specialistii recomanda sa combini cat mai multe proteine, glucide si minerale si vitamine care iti confera satietate, iti dau energie si te fac sa te simti bine pe tot parcursul zilei. Nu sari peste masa de dimineata daca vrei sa nu te confrunti cu stari de oboseala, dureri de cap, stari de lesin sau alte probleme de sanatate.

2. Mentine-ti mintea sanatoasa intr-un trup sanatos practicand sport
Indiferent ca faci miscare acasa, la sala sau in parc, important este sa nu renunti la sporti. Cateva exercitii fizice pe zi iti pun metabolismul in miscare si te ajuta sa arzi mai repede caloriile consumate.

3. Mananca putin si des
Cu siguranta ai auzit ca este bine sa te scoli de la masa in proportie de 80% satula. Mananca de cinci ori pe zi  folosind farfurii mici pentru cele trei mese din zi si gustari sanatoase, care te mentin in forma. Cu cat hrana din farfurie este mai colorata, cu atat mai bine.

4.  Include in meniul zilnic fibre
Include in meniul zilnic alimente bogate in fibre, cum ar fi mere sau seminte de chia. Acestea dau senzatia de satietate si stimuleaza digestia. De asemenea, fibrele sunt esentiale in procesul de eliminare a toxinelor.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest