5 diete periculoase pentru sanatate de care trebuie sa te feresti

5 diete periculoase pentru sanatate de care trebuie sa te feresti

Exista o multime de cure de slabire pe care multe femei sunt tentate sa le incerce in prag de nunta sau inainte de a pleca in vacanta de vara. Insa, inainte de a recurge la un program de slabire extrem, este bine sa stii ce diete sunt periculoase pentru sanatate.

Iata 5 diete de care trebuie sa te feresti pentru ca urmate pe termen lung pot fi fatale:

1. Dieta rapida
Mai putine calorii inseamna o pierdere in greutate mai mare, nu? Aceasta teorie este valabila doar pe termen scurt, dar pe termen lung toate formele de diete rapide aduc pierderi de substante nutritive organismului si incetinesc metabolismul.

In cursul unei diete rapide vei pierde masa musculara la care ai lucrat ca s-o atingi, iar deficientele de vitamine si minerale maresc stresul. In cursul unei astfel de diete apar o serie de probleme de sanatate, cum ar fi deshidratare, ameteli si anemie. Pe deasupra, atunci cand vei incepe sa consumi mai multe calorii, vei cantari mai multe kilograme decat la inceputul dietei.

2. Dieta cu sucuri pentru detoxifiere
In ultima vreme se vorbeste tot mai mult ca detoxifierea este primul pas spre pierderea in greutate. Dar daca vei bea suc cu lamaie toata ziua si vei include in meniu o doza mare de ardei iute pentru a scapa de calorii, acest lucru nu iti garanteaza ca peste trei luni vei avea o silueta de invidiat.

Asemeni altor dieta rapide, un program detox cu multe lichide incetineste metabolismul si reduce masa musculara. Urmand o dieta cu sucuri pentru detoxifiere, vei scapa de aportul de apa din organism, ci nu de grasimi. Iar la cateva saptamani dupa aceasta dieta ai toate sansele sa cantaresti mai mult decat inainte de programul detox.

3. Somnul de frumusete ca dieta
Desi aceasta nu este o dieta alimentara clasica, odihna trebuie sa faca parte din orice program zilnic, dar cu masura. Somnul de frumusete ca si dieta se bazeaza pe faptul ca in timp ce dormi nu consumi alimente si deci nu iei in greutate.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest