Dieta in trei culori pentru viitoarele mirese

Dieta in trei culori pentru viitoarele mirese

Fie ca te mariti vara sau in sezonul friguros, dieta in trei culori pentru viitoarele mirese este un plan alimentar simplu de urmat, in care se pierd 1-2 kilograme pe saptamana.

Dieta in trei culori are la baza alimente albe pentru prima zi, verzi pentru a doua zi si rosii pentru a treia zi, motiv pentru care a fost denumita astfel. Alegand alimente dietetice din cele trei grupe, vei arata perfect in rochia de mireasa dupa ce vei termina aceasta cura de slabire.

Dieta poate sa dureze o saptamana sau mai mult, in functie de cate kilograme vrei sa pierzi. In fiecare zi este permis sa mananci de trei ori: la micul dejun, la pranz si la cina. Dupa primele trei zile in care se consuma alimente albe, verzi si rosii, ciclul se reia pana sambata, pentru ca duminica sa mananci normal, dupa pofta inimii.

Meniul zilnic ti-l poti stabili singura, avand in vedere culoarea alimentelor si numarul de calorii pe care acestea le furnizeaza. Dieta in trei culori seamana oarecum cu o dieta disociata. Noi iti spunem doar ce ai voie sa consumi si lasam planul alimentar la decizia fiecarei viitoare mirese.

Ziua alba
In ziua alba poti manca legume albe (cartofi, telina, praz, andive, ciuperci, ceapa, conopida), carne alba (piept de pui, peste slab), lactate dietetice (lapte, iaurt, branza) si paste fainoase (fidea, spaghete). Indiferent cum combini alimentele, ai grija sa nu uiti de apa.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest