Dieta ideala pentru o piele perfecta

Dieta ideala pentru o piele perfecta

Fie ca esti viitoare mireasa sau ai trecut deja la stadiul de femeie maritata, este important sa ai grija de tenul tau si sa adopti dieta ideala pentru o piele perfecta. Afla in continuare ce alimente ar trebui sa mananci pentru o piele fina, fara cusur.

Omega 3 si acizi grasi
Pentru ca pielea ta sa fie elastica, frumoasa si sanatoasa, include in alimentatia de baza alimente bogate in acizi grasi, cum ar fi, somon, seminte de in si de chia, spanac, soia. Renunta in schimb la grasimile saturate, pentru ca acestea din urma au efecte nedorite asupra organismului.

Antioxidanti
Consuma nuci pecan, anghinare, goji, ciocolata neagra si coacaze, adica acele alimente bogate in antioxidanti care te ajuta sa lupti cu acneea. Antioxidantii detoxifica porii, blocand accesul toxinelor in corp si iti lasa pielea perfecta, ca de bebelus!

Vitamina C
Din fericire pentru pielea ta, vitamina C se gaseste in multe alimente, dar cele mai recomandate sunt: varza, broccoli, patrunjel, ardei rosii, portocale, kale. Vitamina C reduce petele rosii, stimuleaza productia de colagen si lupta cu radicalii liberi pentru ca pielea ta sa ramana curata, fara pete.

Vitamina A
De regula, fructele si legumele colorate sunt o sursa bogata de vitamina A. Asa ca, include in meniu morcovi, caise, cartofi dulci, varza rosie, sfecla rosie, dar si dovleac sau legume cu frunze verzi. Vitamina A este esentiala pentru piele, par stralucitor, unghii si vedere. In plus, aceasta combate formarea de androgeni, care ingrasa tenul.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest