Dieta de 10 zile pentru o piele fara cusur

Dieta de 10 zile pentru o piele fara cusur

Pregatirea nuntii este o perioada stresanta pentru orice viitoare mireasa, iar acest lucru se reflecta adesea asupra pielii. Ca sa nu iti faci griji ca fotografiile de nunta vor fi un dezastru, urmeaza o dieta de 10 zile recomandata de specialistii Brides.com si vei obtine o piele fara cusur.

Iata in ce consta dieta de beauty:

Ziua # 1: Incepe sa bei apa
Hidratarea este esentiala pentru sanatatea pielii in orice dieta. Regula numarul 1 pentru o piele radianta este sa bei opt pahare de apa pe zi. De asemenea, consuma alimente crude bogate in fitonutrienti, cum ar fi salata verde, pepene verde, portocale si castraveti.

Ziua # 2: Consuma nuci
O mana de nuci pe zi te scapa de imbatranirea prematura. Profita de faptul ca nucile si fructele cu coaja tare in general sunt bogate in anti-oxidanti, vitamina E si te feresc de inflamatii. Deci, un pumn de nuci, migdale sau un mix de fructe cu coaja tare te ajuta la combaterea eruptiilor cutanate, deoarece aceste fructe contin acid linoleic.

Ziua # 3: Mananca peste
Uleiurile de peste te feresc de efectele daunatoare provocate de razele solare. Consumul de somon, ton, macrou protejeaza pielea de stres.

Ziua # 4: Varza te face sa radiezi
Bogata in vitamina A, varza din tipul kale ajuta pielea sa fie luminoasa, mentine unghiile tari si parul devine mai rezistent. Foloseste in alimentatie o cana de varza tocata in loc de salata. O poti consuma impreuna cu mere verzi felii, seminte de rodie, parmezan si otet balsamic. Pentru o masa consistenta, mananca aceasta salata cu somon fiert.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest