Dieta KEN sau cura de slabire a viitoarelor mirese

Dieta KEN sau cura de slabire a viitoarelor mirese

Dieta Ken sau cura de slabire a viitoarelor mirese este printre cele mai controversate si periculoase diete care au existat vreodata. Aceasta te ajuta sa dai jos 10% din grasimea corporala in numai zece zile, insa riscul de a urma acest program alimentar este foarte mare pentru sanatate.

Daca pana la nunta mai este putin timp, ai putea fi tentata sa urmezi o dieta realmente socanta, cum este cura de slabire KEN (Ketogenic Enteral Nutrition). Aceasta consta prin introducerea unui tub prin nas, care ajunge pana in stomac si este mentinut asa timp de zece zile.

Pe durata dietei, pacientii nu au voie sa manance nimic, cu exceptia substantelor care ajung in stomac prin acel tub. In punguta sunt introduse solutii bogate in grasimi, apa si proteine, dar nu si carbohidrati. Toate acestea insumeaza maxim 800 de calorii.

Cele mai disperate viitoare mirese care vor sa arate bine la nunta sunt dispuse sa riste totul de dragul siluetei, motiv pentru care dieta KEN mai este numita si cura de slabire a viitoarelor mirese.

Dieta KEN a fost conceputa de medicii nutritionisti pentru cei care sufera de obezitate si este cu atat mai periculoasa cu cat pacientii care o urmeaza au o greutate apropiata de cea normala. Pentru ca o persoana sanatoasa are nevoie de cel putin 1200 de calorii pe zi ca sa functioneze la capacitatea maxima, aceasta dieta este foarte periculoasa pentru viitoarele mirese.

Dieta KEN este folosita in Europa de mai multi ani, iar in Statele Unite este relativ noua. Insa, daca o viitoare mireasa are probleme cu greutatea, in loc sa adopte o dieta drastica care s-ar putea sa o ucida, mai bine incepe un program alimentar sanatos, cum este dieta mediteraneana cu cateva luni inainte de nunta si urmeaza un program de fitness adecvat. In acest fel nu se va mai expune pericolelor.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest