Dieta inainte de nunta pentru tine si logodnicul tau

Dieta inainte de nunta pentru tine si logodnicul tau

Ti-ai convins logodnicul sa urmati impreuna o dieta inainte de nunta? Nu ar fi o idee rea sa exersati in prag de casatorie ce inseamna lucrurile planificate in cuplu. In plus, o dieta in doi este mai usor de tinut, mai ales daca viitorii miri nu au o conditie fizica de invidiat, iar colaceii de pe abdomen sunt tot mai evidenti dupa sarbatori.

Pentru a-ti motiva logodnicul sa urmeze impreuna cu tine dieta de slabire  inainte de nunta, iata ce trebuie sa faci:

Stabiliti-va niste obiective realiste
Fiecare dintre voi trebuie sa dea jos un anumit numar de kilograme, ceea ce inseamna ca puteti urma un plan de dieta comun sau separat. Nu va lasati descurajati din primele zile daca rezultatele intarzie sa apara. Inainte de a incepe dieta propriu-zisa, stabiliti cat sa dureze programul de slabire, ce este permis si la ce ar trebui sa renuntati. Pentru ca dieta sa fie mai usoara, incercati sa faceti cateva lucruri impreuna, cum ar fi sa mergeti la sala, sa alergati in parc sau sa pedalati.

Amintiti-va reciproc ca dulciurile sunt interzise
In caz ca unul dintre voi este tentat sa guste ceva dulce in timpul dietei, celalalt poate sa il atentioneze ca trebuie sa se abtina de la dulciuri pe durata dietei, fara reprosuri. Avertismentul poate fi verbal sau prin intermediul unui mesaj scris, lasat pe frigider.

Schimbati-va stilul de viata
Pentru ca nicio schimbare nu trebuie sa fie brusca, lasati-va spatiu pentru a asimila mai usor schimbarile aparute in stilul vostru de viata. Daca ii reprosezi logodnicului tau ca nu va ajunge niciodata sa arate ca un fotomodel, atunci se va intreba daca merita efortul de a incepe o dieta.

Oferiti-va mici recompense
Dupa fiecare kilogram in minus, puteti sa va rasplatiti reciproc cu mici recompense. Acest lucru este un stimulent care functioneaza intotdeauna in cazul cuplurilor care urmeaza impreuna o dieta de slabire.

Urmand sfaturile de mai sus, la sfarsitul dietei veti avea un motiv de bucurie: fiecare dintre voi va arata asa cum si-a dorit, iar laudele din partea invitatilor nu vor intarzia sa apara.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest