Dieta hiperproteica - pentru ca rochia de mireasa sa vina bine

Dieta hiperproteica - pentru ca rochia de mireasa sa vina bine

Consumul ridicat de carne ne ajuta sa slabim rapid si destul de sanatos, trebuie doar sa tinem cont de cateva recomandari si sa ne inarmam cu multa vointa. De la aceste premise porneste si Dieta hiperproteica, un regim alimentar care va va ajuta sa slabiti pana la 10 kilograme in doar 14 zile.

Acest regim alimentar poate fi urmat cu usurinta tocmai pentru ca nu presupune consumul unor alimente sofisticate si experienta indelungata in bucatarie. De asemenea alimentele care trebuie consumate se gasesc cu usurinta in fiecare magazin, sunt accesibile si din punct de vedere financiar. Un alt avantaj al acestei diete este reprezentat de faptul ca este satioasa si nu presupune infometarea, asadar daca doriti sa mancati pe saturate atunci puteti opta cu incredere pentru aceasta dieta.


Cine poate urma dieta hiperproteica?

Toti cei care isi doresc sa slabeasca respectand principiile acestui regim alimentar ar trebui sa ceara consultul unui medic de specialitate si sa isi faca un set complet de analize. In felul acesta vor fi evitate problemele de sanatate pe care un astfel de regim alimentar le-ar putea provoca daca nu este urmat corect sau daca este urmat pentru o perioada lunga de timp.

In cazul in care dati dovada de o stare generala buna de sanatate, consumati cu placere produsele care ofera proteine de origine animala si doriti sa slabiti cat mai repede, atunci Dieta hiperproteica este alegerea ideala.

Cum functioneaza dieta hiperproteica?
Atunci cand consumam proteine de origine animala corpul nostru va folosi depozitele de grasime deja existente si in felul acesta vom slabi. Fiind foarte satioase, alimentele consumate vor oferi senzatia de satietate pentru o perioada lunga de timp si astfel nu vom simti nevoia sa mai mancam ceva intre mese.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest