Afla ce dieta te scapa de surplusul de kilograme inainte de Craciun

Afla ce dieta te scapa de surplusul de kilograme inainte de Craciun

Kilogramele in plus iti dau batai de cap inainte de sarbatori si iti este teama ca nu o sa te mai incapa rochia ta preferata de Craciun? Urmeaza o dieta eficienta care topeste grasimile inainte de Craciun, fara sa apelezi la o dieta fulger, ce ar putea fi fatala dupa Anul Nou daca nu ai un stil de viata echilibrat.

Ai grija cum iti alegi dieta care sa te scape de surplusul de kilograme pana la Craciun, avand in vedere ca mai este putin timp pana atunci. In acest fel, te vei feri de o serie de afectiuni digestive, care ti-ar pune sanatatea in pericol inca de la inceputul anului viitor.

Cum nu vrei sa ai probleme cu sanatatea, cel mai practic ar fi sa iti schimbi stilul de viata si astfel vei slabi treptat, dar sigur. Iata care sunt conditiile ca sa slabesti sanatos inainte de Craciun si sa nu mai acumulezi kilograme in plus dupa aceea.

Consuma mancaruri si bauturi sanatoase
Principiul de baza intr-o dieta eficienta este sa mananci regulat si sa consumi multe fructe si legume, dar si apa suficienta. Hidratandu-te corespunzator, nu vei mai acumula toxine in organism, in timp ce alimentele crude isi vor pastra vitaminele si mineralele. Legumele si fructele sunt sarace caloric si nu ingrasa, asa ca atunci cand iti este foame intre mese, in loc sa mananci gustari sarate sau dulci, ar fi mai bine sa alegi o vegetala. De asemenea, carnea slaba, iaurtul dietetic, branza usor desarata sunt alte alimente pe care le poti consuma fara griji, dar nu in exces.

Renunta la dulciuri si la carbohidrati
Cu cat vei consuma mai putine produse fainoase si zahar, cu atat te vei simti mai bine, iar silueta va prinde contur. Permite-ti din cand in cand putina ciocolata neagra, daca ai nevoie de ceva dulce si mananca in cantitati reduse paine alba si paste daca nu poti renunta la ele definitiv.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest