Dieta adecvata in timpul tratamentului anti-acnee

Dieta adecvata in timpul tratamentului anti-acnee

Acneea vulgara este o problema foarte raspandita care afecteaza pielea si are efecte negative in plan psiho-social. Strans legata de intensificarea functiei glandelor sebacee care se dezvolta la pubertate, acneea vulgara apare in perioada adolescentei, continua in perioada antemenstruala si afecteaza ambele sexe. Sunt momente cand aceasta problema cosmetica nu dispare imediat, iar acest lucru se intampla in cazul persoanelor cu o predispozitie pentru acnee.

De asemenea, afectiunile cutanate apar si atunci cand folosim produse cosmetice necorespunzatoare pentru un anumit tip de ten.

Pentru a trata acneea vulgara care apare cel mai frecvent pe fata si pe spate, specialistii recomanda un program complex de ingrijire bazat pe o dieta adecvata si un tratament cosmetic anti-acnee pentru ten. Daca acneea nu dispare dupa tratament, se cuvine ca persoanele afectate sa consulte un medic endocrinolog, pentru ca aceasta problema poate fi rezultatul unei disfunctii hormonale sau a nivelului ridicat de stres.


Ce alimente sunt recomandate atunci cand avem acnee?

Pentru ca exista o legatura intre ceea ce mancam si acnee, specialistii de la centrele si saloanele de frumusete corporala alaturi de medicii care trateaza bolile de nutritie si metabolism recomanda o dieta bazata pe alimente care tin sub control activitatea glandelor sebacee si ajuta la refacerea tesutului traumatizat, reducand nivelul de inflamatie care favorizeaza aparitia acneei.


Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest