Alimente cu efect afrodisiac pentru sex de calitate

Alimente cu efect afrodisiac pentru sex de calitate

Cu siguranta ai auzit ca exista alimente cu efect afrodisiac, cum sunt stridiile, care sunt recomandate de specialisti pentru o cina romantica urmata de sex de calitate. De la kiwi la varza kale, exista o multe de produse alimentare care stimuleaza apetitul sexual.

In functie de stadiul relatiei tale, iata ce alimente este recomandat sa consumi la masa, astfel incat sa te simti bine in propriul corp si sa te bucuri de o intalnire intima perfecta.

Ce sa mananci, daca te-ai implicat intr-o noua relatie?
Primele luni dintr-o relatie sunt interesante, dar poti simti o oarecare tensiune atunci cand iti intalnesti iubitul. Din fericire, existe alimente care influenteaza increderea in sine, iar acestea trebuie sa contina fibre.

Fibrele regleaza tranzitul intestinal, iar senzatia de balonare dispare. Prin urmare, daca vrei sa te simti confortabil in timp ce savurezi masa alaturi de noua ta iubire, consuma legume. Acestea sunt o buna sursa de antioxidanti, care ajuta pielea sa straluceasca.

Deci, care este meniul perfect pentru cina? Nu comanda ceva ce nu ai testat inainte, cum ar fi ceva cremos. Nu stii cum va reactiona corpul tau la necunoscut. Daca esti tensionata, poti rezolva problema comandand ceva pe baza de spanac, sfecla, banane, migdale sau avocado. Starea de anxietate va scadea treptat. Lasa experimentele culinare pentru mai tarziu. Alege ceva frugal care sa contina fibre si nu te vei simti prea plina dupa cina.

Ce sa mananci daca esti intr-o relatie solida?
Daca fluturii din stomac au inceput sa isi ia zborul, poti manca orice doresti, dar in special frunze verzi. Chakra inimii este simbolizata prin culoarea verde in medicina chineza. Consumul de verdeata este o modalitate foarte buna de a trimite energia spre inima.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest