Ce se mananci atunci cand te simti deprimata?

Ce se mananci atunci cand te simti deprimata?

Stilul de viata sanatos si alimentele pe care le consumi te ajuta sa treci peste momentele dificile din viata, cum ar fi depresia.

De la impactul pozitiv pe care alimentele sanatoase le au asupra starii tale de spirit la nivelul de energie pe care il induc alunele de padure, respectiv ciocolata neagra, este bine sa stii ce alimente trebuie sa consumi ca sa te simti bine.

Astfel, ceea ce mananci influenteaza cresterea sau scaderea nivelului de zahar din sange pentru ca alimentatia are un impact puternic asupra felului in care te simti si arati.

Prin urmare, vezi ce sa consumi ca sa te simti plina de energie si cu pofta de viata si o data ce mananci alimentele recomandate depresia si oboseala vor disparea subit.

Alune de padure crude
Cand esti obosita si apatica, alunele de padure salveaza situatia. Acestea sunt o buna sursa de minerale si grasimi sanatoase, ele avand un impact favorabil asupra starii tale de spirit. Deci, ingredientul minune care te scapa de depresie sunt alunele crude, nu prajite!

Ciocolata neagra alunga stresul
Ciocolata creste nivelul de serotonina si endorfine daca este consumata in cantitati rezonabile. Acest stimulent cu cofeina este recomandat in starile de agitatie. Ciocolata neagra ia stresul cu mana, cu conditia sa nu abuzezi de ea.

Bea o ceasca de cafea daca nu te poti concentra
Cafeaua este stimulentul pe care il folosim de cand ne trezim pentru ca alunga somnul si ne ajuta sa gandim mai limpede cand avem ceva important de rezolvat. Nu exagera nici cu cafeaua pentru ca in cantitati mari produce agitatie, mai ales pe vremea torida.

Consuma grasimi bune si proteine necesare pentru creier
Sardinele, semintele de in, somonul, ouale, carnea de vita, semintele de dovleac, carnea de pui, nucile, avocado si verdeturile stimuleaza creierul datorita acizilor grasi omega 3 si a proteinelor. Grasimile bune influenteaza nivelul de serotonina, imbunatatind starea de spirit.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest