5 sfaturi de la Vera Wang pentru alegerea rochiei de mireasa

5 sfaturi de la Vera Wang pentru alegerea rochiei de mireasa

Este celebra in intreaga lume de peste doua decenii, iar sfaturile ei de designer valoreaza mai mult decat toate sfaturile bine intentionate date de mama miresei, de matusa, de sora sau de domnisoarea de onoare.

Daca te pregatesti de nunta si vrei sa arati impecabil in ziua cea mare, inainte sa defilezi spre altar, tine cont de sfaturile oferite de Vera Wang pentru alegerea rochiei de mireasa perfecte.

Cunoscutul designer din New York a imbracat pana acum mirese celebre de la Hollywood, dar si actrite din filme care au spus "Da" pe micul ecran. Chiar daca nu iti permiti sa cumperi o rochie marca Vera Wang, nu ignora sfaturile uneia dintre cele mai faimoase creatoare de moda din lume.

1. Incearca toate stilurile si modelele de rochii inainte sa spui "Da, aceasta este rochia visurilor mele."
”O mireasa trebuie sa se uite la absolut tot ce poate...astfel incat sa poata experimenta si sa vada ce o face sa se simta cu adevarat frumoasa, chic, clasica sau oricum isi doreČ™te sa arate in acea zi...Sa aleaga rochia, decorurile, locatia si sutele de alte sarcini pe care le are de indeplinit o mireasa, toate acestea spun o poveste despre cine este ea si ce ii defineste pe cei doi ca si cuplu.”

2. Tine cont de stilul nuntii si de anotimp
O nunta de iarna nu este la fel ca una de vara. In timp ce in sezonul friguros poti purta o rochie de mireasa croita din materiale mai voluminoase, vara este anotimpul in care trebuie sa porti ceva diafan si vaporos, cum ar fi o rochie din tulle, in timp ce iarna o rochie minimalista este mult mai indicata, conform lui Vera Wang.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest