Elie Saab Bridal 2013

Elie Saab Bridal 2013

Elie Saab, doua cuvinte care-ti ridica pulsul, iti fac inima sa bata mult mai frenetic si te transforma in cea mai frumoasa mireasa din lume. In cea mai recenta colectie couture a designerului, apar rochii de mireasa pastel, in nuante calde de: roz prafuit, verde menta, taupe, corai sau galben.

Particularitatea acestei supebe colectii consta in aplicatii. In acest fel, Elie Saab anunta ca anul 2013 va fi unul al luxului, al opulentei si al rochiilor de mireasa ticsite cu bijuterii. Ba chiar exista un zvon conform caruia, la nunta ei cu Justin Timberlake, Jessica Biel va imbraca rochia de mireasa vedeta a acestei colectii couture.

Remarcabile si inovatoare sunt aplicatiile din dantela si straturile de printuri mentolate. De-a dreptul magnifice! O infuzie de pasteluri cremoase pune stapanire pe moda bridal a lui 2013 si raspunde curajos nevoii miresei de a se moderniza si dorintei acesteia de a-si individualiza rochia de mireasa. Astfel incat sa nu mai fie nimeni ca ea!

Colectia de rochii de mireasa Elie Saab este destinata parca mireselor ingenue si glam ale deceniilor trecute, atinsa de note delicate de verde fistic, piersica sau roz. Si pentru un final grandios, o rochie de mireasa Barbie moderna!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest