Christian Dior 2012 - Cele mai extravagante rochii de mireasa si de seara

Christian Dior 2012 - Cele mai extravagante rochii de mireasa si de seara

Asadar, iat-o! Colectia Christian Dior Haute Couture 2012, fara Galliano. Desi catalogata de catre critici drept o defilare “ciudata”, show-ul haute couture “Modern Rose” a captat mai multa atentie decat adulatele creatii ale fostului ambassador Dior. Cei doi noi designeri, Bill Gaytten si Susan Venegas, “mainile drepte” ale controversatului Galliano, parca au furat ceva din glam-ul si creativitatea predecesorului lor.

Rochia de seara arlechin, starul defilarii

Eleganta rochie de seara a Casei Dior are un guler arlechin si o palarie coif, in nuante argintiu si negru, ea este starul defilarii. A fost nevoie de 200 de metri din cea mai scumpa tafta in nuante argintiu-metalizat doar pentru a crea bucatile ce incorporeaza fusta. Intreaga colectie haute-couture prezinta o inlantuire stralucitoare in alb diamantat, roz pudrat si perle de aur. Iata cele catevaschite pe care John Galliano le-a lasat in urma lui, si pe care “urmasii” lui s-au straduit sa le redea, fara sa tradeze stilul si frumusetea artistica a mostenirii Dior.

Un veritabil spectacol al imbinarii texturilor, si rochia de mireasa a frapat prin fusta cu pliseuri din matase, tulle, voal si un top cu paiete albe stralucitoare si franjuri. Voalul a fost, de data aceasta, o constelatie excentrica, un accesoriu de par cu stele argintii. Un veritabil omagiu al anilor ’30!

Joaca cu volume, texturi si nuante

Linia croileii este caracterizata prin vigoare, prin efecte contrastante, prin multiplicarea straturilor de tulle sau matase, prin care se filtreaza lumina. Infuzie de corai pe alb, bej-caramel pana la culoarea pielii – un roz dulce si pal sau nuantele panantului contrastand cu nuantele naturii. Straturile de matase par dare de cerneala. Dungi verticale, oblice si orizontale apar delicat intre doua tipuri de materiale. Contururile se amplifica, alaturi de rochii drepte, in linii grecesti, din cea mai delicata matase. Volumele revin rochiilor si fustelor de tip cocktail, de data aceasta, in minim doua nuante pastel.

Orlando Pita si Pat McGrath - coafurile si machiajul

Femeia Dior a lui 2012 are tenul de fildes stralucitor, ochii fardati intens si lungi gene false.Pat McGrath, make-up artistul Dior indrazneste farduri de pleoape pastel (galben lamai, albastru electric, aramiu, pruna sau argintiu) si glossuri corai si rosu intens. Coafurile avangardiste, cu un aer usor retro, ale lui Orlando Pita complimenteaza rochiile in degrade si materialele pretioase.

Rochiile cu fronseuri si buzele glossy subliniaza stilul flamboiant cu care John Galliano ne-a obisnuit in cei 15 ani cat a fost director de creatie al casei Dior. Un veritabil spectacol al privirii ce ne poarta cronologic din anii ’30 si pana in anii’ 80!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest