Alexander McQueen primavara 2012, rochiile de seara transparente si voalul masca

Alexander McQueen primavara 2012, rochiile de seara transparente si voalul masca
Preferata celebritatilor pe covorul rosu, celebra casa Alexander McQueen revine si in primavara lui 2012 mai indrazneata, mai luxoasa si mai originala.
 
Nu numai ca Sarah Burton, succesoarea recent decedatului “copil teribil al modei” a fost laudata de catre critici, insa numele de Alexander McQueen a stralucit din nou, intr-o pleiada de pene, contraste puternice, matasuri transparente si accesorii pentru cap, cel putin ciudate.
 
Un omagiu adus zeitei-mama, Gaia
Rochii compuse din incrustatii de broderii cu margele si perle, rauri de pliseuri microscipice, filigree de piele, cascade de volane si kilometri de dantela.
 
Sarah Burton a domolit pana si prezenta modelelor pe catwalk, care a fost intotdeauna criticata la show-urile lui Alexander McQueen. Unde, in trecut se impleteau doar tonuri tari, dark, de data aceasta, s-a remarcat o atmosfera feerica, de poveste: un elogiu adus spiritului marii si al intregii naturi – zeita Gaia.
 
Incepand de la tonuri de alb diamantat sau rochii luxoase in nuante aurii sau argintii, corai, roz prafuit sau rosu puternic si pana la autenticul si senzualul negru, rochiile de seara au stralucit tendetios si remarcabil.
 
Este deja a treia colectie la care Sarah Burton lucreaza singura de la moartea mentorului sau, Alexander McQueen. Si cu asta, asemeni lui Riccardo Tisci (Givenchy) si Karl Lagerfeld (Chanel), Sarah si-a stabilit stilul: “underwater” - acvatic!
 
  
 
Voalul masca din dantela si pantofii “crustacee”
Modelele au reusit, cumva, sa paseasca in pantofii decorativi cu cateva randuri de ornamente, ce au creat un look inovator. Cireasa de pe tort au fost autenticii pantofi McQueen, “picioarele de crustacee” care au consacrat brandul, cu platforma inalta aurie, uneori decupata si lacuita.
 
  
 
Sa nu uitam si de sandale care urca senzual pe glezna si se prind la spate cu ajutorul unui accesoriu metalic in forma de “infinit”.
 
  
 
Curelele de tip corset, in nuante calde, prafuite sau manusile bijuterii, fara degete, incrustate cu perle si cristale.
 
Insa, de departe, cel mai aclamat si cel mai indraznet accesoriu al colectiei, a fost: voalul masca. Accesorizat la fiecare dintre frumoasele rochii, acesta a creat un look autentic intregii tinute. Fie acopera jumatate din fata, lasand nasul si maxilarul descoperite, fie acopera intregul chip, lasand sa se distinga trasaturile fetei, prin transparenta broderiei din dantela.
 
  
 
Multe dintre creatiile vestimentare ale acestui show au reprezentat un manifesto al viitorului. Rochia cu trena este un trade-mark McQueen, insa, de data aceasta, ea a fost indulcita cu marginile nefinisate si voalul transparent, subtil. Umerii cu pene si margele, de asemenea o semnatura McQueen, au fost acum mult mai aerisiti, deschisi si relaxati.
 
  
O privire de ansamblu? Sarah Burton s-a scufundat la mari adancimi si a iesit la suprafata cu atoli de corali, actinii, anemone de mare, lipitori, alge, plante de mare, sidef argintiu sau scoici si moluste de un alb diamantat.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest