Idei de nunta pentru fiecare anotimp: Idei de vara

Idei de nunta pentru fiecare anotimp: Idei de vara

Vara este anotimpul asteptat in egala masura de adulti si de copii. Este sezonul cel mai calduros din an si vremea concediilor. Vara te poti relaxa la mare pe plaja sau poti incinge o petrecere de nunta cu tema "Litoral"

De la un meniu cu fructe de mare la o petrecere cocktail la piscina, o nunta de vara este cel mai bun prilej sa dai frau liber imaginatiei si sa organizezi o petrecere non-formala de care sa se bucure toti invitatii.

Culori calde: Vara este momentul perfect pentru combinarii indraznete, culori "picante", cum ar fi rosu aprins, mandarina, mere verzi si roz. Un trend mai nou este sa alegi o nuanta neobisnuita de culoarea ta preferata. Daca iti place roz, de exemplu, ai putea alege pentru decorul salii de receptie coral. Daca iti place albastrul ar trebui sa analizezi si culoarea turcoaz si tot asa.
Poti asocia nuanta selectata cu verde sau alb, amintidu-ti ca cel mai bine este sa folosesti maxim trei culori principale pentru un efect frapant.

Puterea florilor: O nunta fara flori este ca o vara fara soare. Mizeaza pe puterea florilor, iar daca esti o mireasa de iunie alege bujorii pentru buchetul miresei. Spre sfarsitul verii o idee excelenta este floarea-soarelui, dar si daliile. Pentru decorul mesei poti miza pe cale, plante in miniatura de gradina, rozmarin, cimbru, salvie sau patrunjel. Acestea arata spectaculos asezate in vase de sticla si de lut si pot fi oferite drept marturii invitatilor.

Decor elegant: Pentru fetele de masa, alege tesaturi de matase si bumbac, pentru ca sunt usoare comparativ cu tesaturile de tafta si damasc. Fetele de masa cu imprimeu floral pot fi in nuante metalice sau argintii, daca nunta este in stil vintage. Pentru decorul salii de receptie florile asezate in vase de sticla sau de cristal pot fi combinate cu plantele verzi asezate in vase de pamant si ceramica.

Mancare rece: Strecoara in programul de nunta o ora de cocktail in stil latin in care oaspetii se pot desfata cu mojito si sangria. Pentru cina propriu-zisa evita mancarurile grele cu sos. In schimb carnea pe gratar,
puiul la rotisor, pestele cu legume si salatele sunt o alegere excelenta pentru nuntile de vara.

Un final de nunta fericit: Beneficiaza de aromele verii si alege un desert cu piersici, cirese sau capsune. Un tort de ciocolata stratificat cu umplutura de fructe servit alaturi de ceaiuri de plante, limonade si inghetate racoritoare sunt ideale pentru o nunta de vara organizata intr-o zi torida.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest