Idei de nunta pentru fiecare anotimp: Toamna

Idei de nunta pentru fiecare anotimp: Toamna

Ai stabilit data nuntii, dar inca nu stii ce tema sa alegi pentru ziua cea mare. Parca ti-ai dori o nunta moderna, dar in cel mai colorat anotimp din an merge mai bine o nunta cu tematica rustica.

Specialistii Bridalguide.com iti sugereaza sa incluzi la receptia de nunta cateva detalii simpatice oferindu-ti cateva idei cu cele mai frumoase teme de nunta pentru fiecare anotimp. Pentru o nunta de basm, David Tutera ofera viitoarelor mirese sfaturi esentiale pentru fiecare moment al nuntii. De la decor si pana la meniu, fiecare detaliu conteaza astfel incat evenimentul sa fie unul de nota 10. Nu uita ca Mama Natura iti poate strica planurile in orice moment, asa ca, indiferent de sezon ai in vedere un plan B, astfel incat vremea sa nu te surprinda in mod neplacut si sa iti strice nunta.

Daca nu stii ce tema de nunta sa alegi sa alegi pentru nunta intre rustic, traditional si modern, asculta sfaturile lui David Tutera si ia in considerare cateva detalii esentiale care te conduc spre tema de toamna favorita.

Stabileste culorile: Culorile toamnei sunt auriul, rugiuniul si piersica. Daca vrei ceva teatral, mizeaza pe rosu vibrant si portocaliu. Alte combinatii minunate, recomandate de Tutera pentru o nunta de toamna sunt coral, visiniu, kaki si maro, alaturi de bej îinchis si albastru deschis."

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest