Trend de nunta - Panglici si esarfe

Trend de nunta - Panglici si esarfe
Trend de nunta - Panglici si esarfe Trend de nunta - Panglici si esarfe Trend de nunta - Panglici si esarfe Trend de nunta - Panglici si esarfe Trend de nunta - Panglici si esarfe Trend de nunta - Panglici si esarfe Trend de nunta - Panglici si esarfe Trend de nunta - Panglici si esarfe Trend de nunta - Panglici si esarfe

Panglica a reprezentat intotdeauna o parte integranta din nunta. Fie prinsa in talia rochiei de mireasa, fie pe spatarul scaunului sau la buchetul de mireasa. In 2012, panglicile si esarfele pun monopol si devin mai populare ca niciodata. Te poate da pe spate acest trend, mai ales daca vei tine cont de 10 modalitati extrem de chic in care poti incorpora panglica in nunta ta. 

1. Rochia de mireasa. Daca ai ales o rochie alba de mireasa si vrei sa adaugi putina culoare intregii tale tinute, o esarfa care sa-ti evidentieze talia, este perfecta. Alege o panglica roz prafuit sau taupe, daca rochia ta este ivory sau… pentru un plus de dramatism, o panglica neagra, daca rochia ta este alba sau gri (Vera Wang).

2. Decoratiunile pentru scaune. Fie ca adori un stil retro, cu scaune din din lemn brut sau ca alegi scaune din lemn alb lacuit, orneaza-le astfel incat sa se asorteze intregului decor. Panglici colorate in curcubeu sau intr-o singura nuanta, prinse de spatarele scaunelor, transforma nunta ta intr-un eveniment classy.

3. Invitatiile de nunta si meniurile. Sunt elegante, chic si confera un aer de basm intregului tau eveniment. Panglicile colorate sunt ideale cu hartia aurie.


4. Buchetul miresei si aranjamentele florale. Destul de classic sa infasori o panglica din matase sau satin in jurul buchetului, nu? Pentru un plus de originalitate, depaseste limitele si alege o esarfa in buline, dungi sau carouri!

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest