Trend de nunta - Decorul all white

Trend de nunta - Decorul all white
Trend de nunta - Decorul all white Trend de nunta - Decorul all white Trend de nunta - Decorul all white Trend de nunta - Decorul all white Trend de nunta - Decorul all white Trend de nunta - Decorul all white Trend de nunta - Decorul all white Trend de nunta - Decorul all white Trend de nunta - Decorul all white

Alegerea culorilor de nunta presupune coordonarea vestimentatiei miresei, aranjamentele florale, iluminarea salii si materialele ce acopera scaunele si fetele de masa. In loc de a mixa cat mai multe texturi si culori, alege un decor glam si elegant, all white. Un décor imbracat complet in alb va crea un look fresh, nemuritor si mereu in tendinte… indiferent de moment sau de sezon.

Alege fete de mese din brocart alb stralucitor. Naproanele, farfuriile si marturiile asezate pe mese ar trebui sa fie si ele tot albe. Daca te-ai decis sa imbraci scaunele, afla ca tendintele anului vizeaza scaunele de eveniment descoperite sau cele imbracate cu cel mult o funda pe spatar. Evident, alege tot brocart alb sau prinde cate un buchetel de floarea miresei in partea dreapta a spatarului.


Lumanarele albe pe linia din mijlocul mesei. Vei adauga o plus de romantism intregului eveniment. Poti alege lumanarele pastila sau lumanari inalte pe suporti din sticla transparenta asezati pe oglinzi. Oglinzile rectangulare dau un look modern, iar cele rotunde un aspect clasic.


Flori albe variate. Floarea miresei este astazi un trend major in decoratiunile de nunta. Fie ca iti faci un buchet de nunta doar din floarea miresei sau din cale albe, fie ca alegi pentru piesele centrale trandafiri si hortensii albe, incearca sa dai un aspect glam, adaugand si bijuterii. Bujorii si crizantemele adauga eleganta, le poti aseza in vase de sticla transparenta, in interiorul careia sa spiralezi o orhidee alba.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest