Tendinte in decorul de nunta - 10 idei pentru un decor suspendat

Tendinte in decorul de nunta - 10 idei pentru un decor suspendat
Tendinte in decorul de nunta - 10 idei pentru un decor suspendat Tendinte in decorul de nunta - 10 idei pentru un decor suspendat Tendinte in decorul de nunta - 10 idei pentru un decor suspendat Tendinte in decorul de nunta - 10 idei pentru un decor suspendat Tendinte in decorul de nunta - 10 idei pentru un decor suspendat Tendinte in decorul de nunta - 10 idei pentru un decor suspendat Tendinte in decorul de nunta - 10 idei pentru un decor suspendat Tendinte in decorul de nunta - 10 idei pentru un decor suspendat Tendinte in decorul de nunta - 10 idei pentru un decor suspendat

Rochiile de mireasa cu spatele gol, accesoriile metalizate si meniurile exotice isi fac loc, caci anul acesta se anunta indraznet, provocator si plin de surprize. Insa, decorul… va mai fi el la fel de elegant? Anul acesta, cea mai tare fita in materie de nunti sunt decoratiunile suspendate. Fie ca lumineaza, fumega, coloreaza sau romanteaza atmosfera, decorul suspendat este un must-have. Iata 10 moduri in care-l poti avea si tu la nunta ta!


Candelabrele. Se anunta o mare tendinta in decorul de nunta pentru 2012, candelabrele din cristale sunt un simbol autentic al elegantei. Daca-ti doresti o nunta de neuitat, alege o sala in care candelabrele spun o intreaga poveste. Esti inventiva si adori nuntile in aer liber? Decorul glam se poate muta si afara.

Rame foto. Transforma-ti nunta in povestea voastra de iubire. Atarna fotografii cu voi, frumos inramate si construieste o intreaga istorie, care va adauga evenimentului o valoare sentimentala. Modul in care v-ati cunoscut, locurile in care ati calatorit impreuna… Puteti atarna si poze de familie, cu totii se vor simti flatati!

Felinare romantice. Si pentru ca, odata cu venirea primaverii, se da “unda verde” la nuntile in aer liber, iti sugeram un decor suspendat format integral din felinare cu lumina difuza. Ce poate fi mai romantic de atat?

Ghirlande si sfere din flori. Decoreaza cortul sau orneaza ramurile copacilor cu sfere sau ghirlande de flori. Avantajul? Fiind suspendate, ele atarna la nivelul ochilor, cand oaspetii sunt asezati. Prin urmare, pot fi lesne de admirat si nici nu incurca o conversatie!

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest