Cele mai noi idei pentru decorul salii de receptie

Cele mai noi idei pentru decorul salii de receptie

In fiecare sezon apar noi tendinte in ceea ce priveste decorul salii de receptie. Daca vrei sa fii in ton cu cele mai inovatoare idei, tine cont de sfaturile expertilor sau angajeaza un organizator de evenimente care stie sa puna in valoare centrul mesei, tema nuntii si foloseste un iluminat adecvat pentru sala de receptie, astfel incat evenimentul sa se bucure de un ambient placut.

Adauga o nota personala nuntii si foloseste flori din gradina unui membru al familiei pentru a impodobi locatia de nunta si chiar tortul miresei. Si chiar daca vrei sa iei in calcul cele mai noi tendinte pentru decorul salii de receptie, inainte de a pune la punct toate amanuntele, gandeste-te si la buget.

Nu uita ca pentru a obtine o atmosfera calda si primitoare nu trebuie sa investesti o avere pentru organizarea nuntii. Recomandat este sa alegi un decor minimalist, fara sa incarci sala de receptie inutil cu flori si lumanari. Ai grija ce culori calde folosesti astfel incat sa urmezi tendintele sezonului in care te mariti.

1. Indrazneste sa fii diferita! Alege o culoare neobișnuita pentru flori, cum ar fi mov sau lavanda, care vor aduce un aer fresh in anul care vine.

2. Nu amesteca prea multe culori in decorul floral folosit pentru centrul mesei; mai mult de trei culori sunt, probabil, prea multe. Ia in considerare utilizarea a una sau doua nuante din aceeasi familie de culori, pentru un look complet izbitor.

3. Umple mai multe vaze cu flori. Poti folosi 4-5 recipiente de marimi diferite pentru flori in loc de o singura vaza. Daca acestea sunt diferite ca dimensiune ori inaltime, vor crea un efect special in sala de receptie.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest