Trend de nunta - Reintoarcerea paietelor!

Trend de nunta - Reintoarcerea paietelor!
Trend de nunta - Reintoarcerea paietelor! Trend de nunta - Reintoarcerea paietelor! Trend de nunta - Reintoarcerea paietelor! Trend de nunta - Reintoarcerea paietelor! Trend de nunta - Reintoarcerea paietelor! Trend de nunta - Reintoarcerea paietelor! Trend de nunta - Reintoarcerea paietelor! Trend de nunta - Reintoarcerea paietelor! Trend de nunta - Reintoarcerea paietelor!

Toamna a venit si odata cu ea se stabilesc noi tendinte in materie de nunti. Preferatele mireselor erei retro, paietele se intorc… mai elegante, mai frumoase si mai stralucitoare ca niciodata! In rochia de mireasa, in decorul de nunta, in buchetele si accesoriile de par pentru mireasa, toamna aceasta ploua cu paiete.

Rochia de mireasa si accesoriile cu paiete

Nu este nevoie sa scoti din cufar rochia de mireasa a bunicii, insa te poti imbraca astfel incat sa inspiri un aer vintage-glam. Alege o rochie de mireasa cu paiete, in nuante retro: champagne, alb perlat sau ivory. Paietele ce ne amintesc de Hollywoodul cu rochiile lui vintage, reusesc de fiecare data sa ofere un aer sofisticat miresei care le poarta. Ai grija, insa, sa nu intreci masura! In cele mai recente colectii, Angel Sanchez si Monique Lhuillier mizeaza pe o tendinta extrem de “fierbinte”: rochiile de mireasa cu paiete!

Pe www.top-dresses.com, vei gasi o superba rochie de mireasa cu paiete, la pretul de 214 dolari, iar pe www.bhldn.com, o rochie de mireasa retro, din organza ivory cu paiete - 1.400 dolari. Accesoriile sunt esentiale, insa, daca ai ales o rochie de mireasa cu bustul paietat, ai grija ca pantofii sa nu fie prea tendentiosi. Un superb voal retro cu paiete, vei gasi pe www.store.johannajohnson.com la pretul de 660 dolari.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest