Trend de nunta – Curcubeul

Trend de nunta – Curcubeul
Trend de nunta – Curcubeul Trend de nunta – Curcubeul Trend de nunta – Curcubeul Trend de nunta – Curcubeul Trend de nunta – Curcubeul Trend de nunta – Curcubeul Trend de nunta – Curcubeul Trend de nunta – Curcubeul Trend de nunta – Curcubeul

Iata un trend de nunta inspirational, amuzant si de-a dreptul stralucitor: CURCUBEUL! Daca unele mirese considera ca paleta coloristica a nuntii trebuie sa fie compusa din maxim doua-trei culori, iata ca vine o noua tendinta ce impune folosirea tuturor culorilor, in decorul si organizarea evenimentului. De la rochiile domnisoarelor de onoare, cravatele cavalerilor sau mixul de culori din aranjamentele florale, www.viitoaremireasa.ro te invata cum sa organizezi o nunta care spune “hei, petrecerea e chiar aici!” 

Vestimentatia de nunta curcubeu

Probabil, cel mai amuzant mod in care poti compune o paleta coloristica vesela este sa-ti colorezi domnisoarele de onoare in rochii curcubeu. Domnisoarele de onoare cu rochii neasortate sunt unul dintre cele mai hot trenduri ale sezonului. Daca indraznesti mai mult, alege aceeasi nuanta a fustei si culori diferite pentru top… sau acelasi imprimeu al rochiei, lasand domnisoarele de onoare sa aleaga culorile.

Si mirele tau isi poate colora cavalerii de onoare, punandu-i sa poarte cravate sau papioane in nuante diferite. Daca ei au o vestimentatie chic, bretelele sunt un alt accesoriu care ar putea fi de orice culoare. Rochia ta de mireasa poate avea fusta colorata, iti poti accesoriza lookul cu un voal din fasii de tulle colorate sau poti accentua talia cu o esarfa colorata.


Meniul si tortul de nunta curcubeu

Fara a sacrifica stilul, poti avea parte de cele mai apetisante si delicioase aperitive. Avantajul este ca fructele si legumele sunt santoase, fresh si vin intr-un amalgam de culori. Incorporeaza-le in paleta coloristica a nuntii tale! Toata lumea iubeste daiquiri cu capsuni sau cocktailurile non-alcoolice cu menta si lamaie verde. Ai o multime de variante pentru un cocktail bar sau un bar de fructe: pepene galben, kiwi, struguri, cirese, capsuni, piersici… dar si legume!

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest