Tendinte in aranjamentele de nunta pentru vara 2012

Tendinte in aranjamentele de nunta pentru vara 2012
Tendinte in aranjamentele de nunta pentru vara 2012 Tendinte in aranjamentele de nunta pentru vara 2012 Tendinte in aranjamentele de nunta pentru vara 2012 Tendinte in aranjamentele de nunta pentru vara 2012 Tendinte in aranjamentele de nunta pentru vara 2012 Tendinte in aranjamentele de nunta pentru vara 2012 Tendinte in aranjamentele de nunta pentru vara 2012 Tendinte in aranjamentele de nunta pentru vara 2012 Tendinte in aranjamentele de nunta pentru vara 2012

Vara aceasta, toti viitorii miri vor un decor ca-n poveste, bucate alese, un tort de milioane... o nunta aproape de perfectiune. Nuntile luxury sunt din nou in voga! De la salile de bal somptuoase sau locatiile in aer liber ce abunda de glam si extravaganta si pana la piesele centrale trofeu sau aranjamentele florale in vase metalice extravagante.

Piesele centrale candelabru. Se anunta o mare tendinta in decorul de nunta pentru vara lui 2012, candelabrele din cristale sau fier forjat aurit sunt un simbol autentic al elegantei. De data aceasta, ele coboara din tavan exact in centrul mesei. Sunt decorate cu flori, cristale, margele, perle sau chiar fructe. Vrei un aranjament glam? Un sfesnic-candelabru din cristale decorat cu flori si lumanari aprinse va face toti banii!

Piesele centrale candelabru


Piesele centrale cu flori si fructe. "Eco-friendly" este cea mai tare fita a verii. Incorporarea fructelor si legumelor in decoratiunile de nunta este un must, mai ales daca le strecori printre trandafiri proaspeti si frumos mirositori. Lamaile verzi, merele, portocalele, capsunile si ciresele apar in piesele centrale, oferind un aspect ultra-fresh si organic.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest