Tendinte cromatice pentru decorul nuntii

Tendinte cromatice pentru decorul nuntii

Sezonul nuntilor atinge cote maxime dupa Paste si continua pana in luna noimebrie. Toata lumea stie ca in tara noastra cele mai multe cupluri isi unesc destinele vara si toamna. Din acest motiv v-am pregatit cateva sfaturi utile despre principalele tendinte cromatice pentru decorul nuntii in 2016. Iata care sunt acestea:

Culori metalice si pasteluri
La nuntile din 2016, la fel ca si anul precedent se poarta atat culorile metalice, cat si pastelurile. Fie ca nunta este una in stil romantic, rustic sau elegant, decorul metalic, in nuante de auriu si argintiu, care variaza de la mat la lucios se poarta intens in acest sezon. In ceea ce priveste culorile pastel, trandafiriul este o culoare de top in decorul nuntilor din acest an. Pentru a combina cele doua tendinte, incearca nuantele pastel si silver.

Decorul floral
Aranjamentele florale si buchetele de flori trebuie sa para cat mai proaspete, daca se poate sa fie culese din gradina cat mai aproape de ziua nuntii. Se poarta decorul de la centrul mesei cu flori mici si mari, in timp ce buchetele nu trebuie sa aiba forme standard, ci sa fie cat mai wild, in tonuri cat mai indraznete. Aranjamentele florale si ghirlandele pot contine fructe de sezon, frunze decorative si ierburi aromate. Coacazele, crengutele de cires inflorit, feriga, begonia, menta si busuiocul  sunt printre cele mai populare alegeri de la nuntile din 2016.

Produse de papetarie
Tonurile calde, sclipitoare, in nuante de rose auriu sau cupru sunt folosite adesea in realizarea produselor de papetarie. De la invitatii la foografii, in acest an se mai folosesc monogramele si creatiile handmade care completeaza intr-un mod artistic produsele de papetarie.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest