Accesorii trendy pentru insurateii din 2019

Accesorii trendy pentru insurateii din 2019
Accesorii trendy pentru insurateii din 2019 Accesorii trendy pentru insurateii din 2019 Accesorii trendy pentru insurateii din 2019 Accesorii trendy pentru insurateii din 2019 Accesorii trendy pentru insurateii din 2019 Accesorii trendy pentru insurateii din 2019 Accesorii trendy pentru insurateii din 2019 Accesorii trendy pentru insurateii din 2019 Accesorii trendy pentru insurateii din 2019

Anul 2019 se anunta unul plin de glamour pentru cei care isi organizeaza nunta, asa ca insurateii trebuie sa tina cont de acest aspect atunci cand isi aleg accesoriile de nunta, dar si decorul. Atat mirii, cat si miresele pot miza pe mici obiecte glam care sa le scoata in evidenta tinuta. In timp ce verighetele pot fi din aur alb, aur galben, platina sau titaniu, iata ce accesorii sunt in tendinte pentru mirii si miresele din 2019.

Se poarta bijuteriile argintii
Miresele pot purta in par pieptan argintiu cu cristale transparente, dar si ace de par colorate, pentru a-si valorifica look-ul.

Accesorii colorate pentru tinuta mirilor
De la papioane aurii la seturi de accesorii verzi, bordo sau albastru royal, mirii din 2019 se pot juca cu nuantele cromatice atunci cand isi asorteaza tinuta de cununie.

Pahare festive pentru miri
La toastul mirilor nu trebuie sa lipseasca paharele de sampanie decorate festiv cu snur, tulle sau pene (paharul miresei), pietricele strass, respectiv papion pentru paharul mirelui.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest