Tema nuntii: natura

Tema nuntii: natura
Tema nuntii: natura Tema nuntii: natura Tema nuntii: natura Tema nuntii: natura Tema nuntii: natura Tema nuntii: natura Tema nuntii: natura Tema nuntii: natura Tema nuntii: natura

Suntem in toiul verii si mai toate miresele isi doresc o nunta magnifica in aer liber. Vrei mult verde si prospetime in jurul tau? « Be Green » din cap pana-n picioare si adu un omagiu mamei naturi, celebrand-o in cea mai frumoasa zi a vietii tale.

O nunta planificata in spiritul naturii ofera oportunitatea perfecta de a profita de ceea ce ne daruieste natura: un meniu bogat in fructe si legume, decoratiuni sau aranjamente florale somptuoase si chiar marturii de nunta cu simboluri elegante, frunze de artar, fluturi, boboci de lavanda si trandafiri.


Nuntile “eco”

Focuseaza-te asupra mediului inconjurator! Multe elemente naturale pot fii incorporate intr-o “nunta verde”. Ce zici de saculetii eleganti de organza si matase cu broderii si flori frumos pictate? Foloseste "umpluturi" inspirate din natura care includ: ceaiuri de musetel calmante, dulciuri delicioase de artar, prajituri cu zahar in forma de flori, seminte de flori. Pentru un look fresh si modern, aranjamentele si piesele centrale pot fi alcatuite din mere verzi sau lamai. Decoreaza restaurantul sau terasa cu plante, copacei si creeaza-ti propriul amazon.

Decorul comestibil

Fara a sacrifica stilul, poti avea parte de cele mai apetisante si delicioase aperitive. Alegand ingrediente de sezon la nunta ta, este una dintre cele mai simple modalitati de a « fii verde ». Avantajul este ca fructele si legumele sunt santoase, fresh si vin intr-un amalgam de culori. Incorporeaza-le in paleta coloristica a nuntii tale!

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest