Pahare miri perfecte pentru nuntile din 2019

Pahare miri perfecte pentru nuntile din 2019
Pahare miri perfecte pentru nuntile din 2019 Pahare miri perfecte pentru nuntile din 2019 Pahare miri perfecte pentru nuntile din 2019

Daca esti in cautare de pahare miri perfecte pentru nuntile din 2019, ai ajuns unde trebuia. Noi te vom ghida pas cu pas spre alegerea celor mai frumoase suveniruri nunta.

Ca sa alegi paharele potrivite pentru toastul mirilor, iti sugeram sa ai in vedere cateva criterii esentiale, cum ar fi:

- stilul nuntii. Pe piata gasesti o multime de pahare miri, dar pentru a alege modelul perfect, iti recomandam sa te ghidezi dupa tema nuntii (romantic, vintage), dar si stilul evenimentului (clasic, modern, retro).

- decorul paharelor. In mod firesc, decorul paharelor trebuie sa completeze tinutele mirilor. Spre exemplu, daca mireasa poarta o rochie alba, iar mirele un costum negru, clasic, atunci paharele ideale vin in aceste tonuri cromatice. In timp ce paharul miresei poate fi imbracat in snur si tulle alb cu fundita asortata, paharul mirelui poate fi decorat manual cu snur negru cu alb, papion asortat si strassuri ce imita nasturii de la costum.

- raportul calitate-pret. Un set de pahare miri decorat festiv in culorile dorite costa sub 100 lei, dar inainte de a comanda aceste accesorii nunta, tinerii insuratei trebuie sa se asigure ca paharele sunt decorate cu bun gust, iar acestea raman un suvenir de exceptie dupa incheierea evenimentului.

La SelfEvents.ro gasesti cu siguranta pahare frumos decorate pentru cel mai important eveniment din viata unui cuplu, dar si pahare pentru nasi divers colorate cu snur, fundite, pietre strass, tulle sau puf, respectiv papion.

Aceste pahare cu design clasic sunt perfecte pentru nuntile din 2019, iar pretul lor atractiv sunt un motiv in plus sa le comanzi.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest