Nunta cu tematica medievala

Nunta cu tematica medievala
Nunta cu tematica medievala Nunta cu tematica medievala Nunta cu tematica medievala Nunta cu tematica medievala Nunta cu tematica medievala Nunta cu tematica medievala

Ti-ai dorit vreodata sa porti imbracaminte superba, in stil medieval, sau sa fii o printesa macar pentru o zi? Daca raspunsul este "da" si in plus, iti doresti si o nunta care sa nu fie uitata ani de-a lungul? Atunci o nunta cu tematica medievala este nunta pe care ti-o doresti! Cum sa ai o astfel de nunta, vei afla imediat!

1. Incearca sa nu porti alb. In Evul Mediu, albastrul era considerat culoarea puritatii, nu albul, care s-a remarcat de-abia in perioada victoriana. Pentru a avea o nunta care sa respecte cu adevarat stilul medieval, poarta o rochie albastra sau rosie, cu corset si maneci largi, in stil "printesa" si leaga o panglica albastra in jurul incheieturii mainii tale si a mirelui tau. De asemenea, voalul, atat de des intalnit la o mireasa moderna, nu se folosea in Evul Mediu. In locul lui, poti folosi asemeni mireselor din acea perioada, palariute in stil medieval, coronite din flori sau flori simple, rasfirate prin par.


2. Alege o locatie potrivita! Desi cele mai multe nunti medievale aveau loc in biserici construite in stil gotic, acest lucru nu era obligatoriu. Nuntile regale aveau loc in sali enorme din interiorul castelelor sau in curtea unui castel, in timp ce nuntile oamenilor de rand aveau loc in pietele oraselor sau in paduri. Asadar, alege o sala de festivitati sobra, care sa creeze impresia unei incaperi dintr-un castel sau poti alege o sala eleganta, dar intr-o cladire construita in stil gotic. O alta idee ar fi sa alegi ca locatie de nunta o gradina, daca ai aceasta posibilitate. Cel mai important lucru este sa folosesti flori peste tot, de la decoratiuni, pana la accesoriile personale.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest