Numere de masa originale pentru nunti pline de stil

Numere de masa originale pentru nunti pline de stil
Numere de masa originale pentru nunti pline de stil Numere de masa originale pentru nunti pline de stil Numere de masa originale pentru nunti pline de stil Numere de masa originale pentru nunti pline de stil Numere de masa originale pentru nunti pline de stil Numere de masa originale pentru nunti pline de stil Numere de masa originale pentru nunti pline de stil Numere de masa originale pentru nunti pline de stil Numere de masa originale pentru nunti pline de stil

Numerele de masa pot fi realizate manual din coperti de carte, din lemn, din carton sidefat sau din hartie kraft. Materialele necesare pot fi achizitionate de la magazine de specialitate, dar si din tipografii.

Fie ca iti plac numerele de masa din carton standard sau numerele de masa din carton special cu textura silk, daca vrei sa iesi din anonimat la nunta si sa folosesti accesorii inedite care sa completeze cu stil centrul mesei, ia in consideratie cateva idei cu numere de masa originale pentru nunti pline de stil.

In galeria foto alaturata gasesti numere de masa handmade, vintage, rustice, clasice sau cu tema acvativa din care te poti inspira pentru marele eveniment, cum sunt numerele de masa vintage obtinute din carti vechi sau numerele de masa cu fotografie.

Daca vrei sa iti personalizezi la maxim nunta, poti incerca sa realizezi accesoriile de petrecere cu ajutorul domnisoarelor de onoare sau le poti indica furnizorilor de accesorii nunta textura numerelor de masa, materialul din care sunt confectionate, respectiv culoarea dorita.

 

Pagina 1/13

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest