Meniuri de nunta inovatoare pentru 2017

 Meniuri de nunta inovatoare pentru 2017
 Meniuri de nunta inovatoare pentru 2017  Meniuri de nunta inovatoare pentru 2017  Meniuri de nunta inovatoare pentru 2017  Meniuri de nunta inovatoare pentru 2017  Meniuri de nunta inovatoare pentru 2017  Meniuri de nunta inovatoare pentru 2017  Meniuri de nunta inovatoare pentru 2017  Meniuri de nunta inovatoare pentru 2017  Meniuri de nunta inovatoare pentru 2017

Esti o mireasa nonconformista, iar pentru tine mancarurile care se servesc la nuntile traditionale sunt plictisitoare? Uimeste-ti invitatii si alege un meniu de nunta inovator pentru 2017, in care sa incluzi bauturi si preparate culinare atipice, servite in farfurii mici si in pahare speciale de cocktail.

Incepand cu decorul meselor si pana la prezentarea aperitivelor, iata ce meniuri inovatoare pentru 2017 iti propunem pentru ziua cea mare. Aceste idei de nunta le poti folosi si la petrecerile ulterioare, avand in vedere ca meniurile de la nunta propuse nu sunt neaparat sofisticate.

Lasa-te dusa de val si propune-le invitatilor sa savureze preparate culinare din orasul tau natal sau pe care ti le pregatea mama acasa, iar tu le infulecai cu placere. De la snacksurile preferate din copilarie la un deserturile colorate in forma de turn, invitatii vor aprecia fiecare moment de la nunta ta si nu il vor uita niciodata.

Indrazneste sa servesti gustari simple alaturi de aperitive de sezon prezentate intr-o nota unica, asa cum reiese din galeria foto alaturata. Toata lumea va avea o experienta senzoriala de neuitat daca ai curaj sa iesi din tiparele nuntii traditionale si sa servesti preparate si bauturi atipice, dar nu si scumpe.

Sursa: Bridalguide.com

 

Pagina 1/21

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest