7 place carduri care adauga o nota festiva meselor de la nunta

7 place carduri care adauga o nota festiva meselor de la nunta
7 place carduri care adauga o nota festiva meselor de la nunta 7 place carduri care adauga o nota festiva meselor de la nunta 7 place carduri care adauga o nota festiva meselor de la nunta 7 place carduri care adauga o nota festiva meselor de la nunta 7 place carduri care adauga o nota festiva meselor de la nunta 7 place carduri care adauga o nota festiva meselor de la nunta

Un suport place card este o modalitate eleganta de a stabili locurile invitatilor la mese pe parcursul receptiei de nunta. Cardurile de masa clasice pot fi inlocuite cu suporturi inovatoare cu mai multe utilitati.

Invitatii inventivi pot transforma place cardurile de masa in suporti de fotografie o data ce petrecerea de nunta ia sfarsit. De la un suport statement cum este coada de furculita indoita la masinile de scris in varianta mini, locurile de masa pot fi marcate cu tot felul de suporturi cumparate sau mesterite in propria gospodarie.

In timp ce dopurile de pluta crestate pe orizontala la mijloc sunt niste place carduri la preturi infime, exista o multime de locuri de masa pentru invitati care variaza de la rame foto la table in miniatura pe care se scrie cu creta.

Toate propunerile sunt interesante si constituie o frumoasa amintire de la nunta, indiferent de tema evenimentului.

Iata cele mai frumoase place carduri pentru un decor de nunta fabulos. Astfel de locuri de masa pot fi folosite atat la nuntile vintage, cat si la nuntile cu tema acvatica.

Pagina 1/7

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest