Decorul ideal pentru masina mirilor si a nuntasilor

Decorul ideal pentru masina mirilor si a nuntasilor
Decorul ideal pentru masina mirilor si a nuntasilor Decorul ideal pentru masina mirilor si a nuntasilor Decorul ideal pentru masina mirilor si a nuntasilor Decorul ideal pentru masina mirilor si a nuntasilor Decorul ideal pentru masina mirilor si a nuntasilor Decorul ideal pentru masina mirilor si a nuntasilor Decorul ideal pentru masina mirilor si a nuntasilor Decorul ideal pentru masina mirilor si a nuntasilor Decorul ideal pentru masina mirilor si a nuntasilor

Fie ca organizezi un eveniment grandios sau unul restrans, este important sa pui la punct fiecare detaliu si sa folosesti decorul ideal pentru masina mirilor si a nuntasilor. In timp ce nuntasii veniti din alta localitate sau tara se pot deplasa inclusiv cu un autobuz sau microbuz inchiriat, mirele si mireasa pleaca in masini separate spre biserica pentru ca la restaurant si la iesirea din scena nuntii sa mearga impreuna.

Astfel, decorul ideal pentru biserica poate fi urmatorul:

- pentru masina miresei este adecvat un decor cu tulle si trandafiri albi sau colorati. Aceasta va merge la biserica insotita de nas.

- pentru masina mirelui cel mai potrivit este jobenul imprejmuit de tulle. Materialul care inconjoara jobenul este de preferat sa fie in acelasi ton cu decorul de la masina miresei. Mirele va fi insotit de nasa pana la biserica.

- pentru masina mirilor, atunci cand merg la restaurant, dupa cununia religioasa se poate folosi un decor romantic. Majoritatea mirilor mizeaza pe un decor cu porumbei albi sau cu o figurina ce ii infatiseaza pe proaspetii insuratei.

- masinile invitatilor pot fi decorate cu pampoane de tulle in diverse culori. Decoratiunile se fixeaza de oglinda cu usurinta, in sensul ca se leaga cu un snur.

O data cunoscute aceste detalii, mirii impreuna cu invitatii lor mai trebuie sa stie doar ca decorurile pentru masina nu zgarie vopseaua automobilului, iar fixarea lor se face cu usurinta, nefiind necesara interventia vreunui organizator de nunta.

Pagina 1/12

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest