Decor de nunta creativ cu flori pentru nuntile 2016

Decor de nunta creativ cu flori pentru nuntile 2016
Decor de nunta creativ cu flori pentru nuntile 2016 Decor de nunta creativ cu flori pentru nuntile 2016 Decor de nunta creativ cu flori pentru nuntile 2016 Decor de nunta creativ cu flori pentru nuntile 2016 Decor de nunta creativ cu flori pentru nuntile 2016 Decor de nunta creativ cu flori pentru nuntile 2016 Decor de nunta creativ cu flori pentru nuntile 2016 Decor de nunta creativ cu flori pentru nuntile 2016

Florile sunt nelipsite din cadrul unei nunti, iar acestea sunt adesea folosite pentru a impodobi altarul de la biserica, mesele de la receptie, tortul de nunta, cat si masina rezervata proaspetilor insuratei.

Pentru ca decorul in culori sa fie perfect, alege flori parfumate si rezistente la temperaturi extreme si creeaza un decor elegant, organic prin amestecarea de flori in diferite dimensiuni, nuante si texturi.

Daca iti doresti un decor floral unic, opteaza pentru o locatie in aer liber inconjurata de flori multicolore pentru ca acest cadru de vis te va face sa retraiesti mereu cele mai frumoase momente de la nunta capturate in fotografii.

Marturiile florale, petalele de trandafir presarate in sampanie si cocardele invitatilor sunt alte idei cu flori demne de luat in seama la nunta.

Ai nevoie de cateva idei creative cu flori pentru un decor de nunta spectaculos? Urmareste poze inspirationale care te vor ajuta sa pui la punct o nunta cu detalii florale absolut fantastice in sectiunea decor nunta!

Pagina 1/9

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest