Decor de nunta cu plante verzi pentru centrul mesei

Decor de nunta cu plante verzi pentru centrul mesei
Decor de nunta cu plante verzi pentru centrul mesei Decor de nunta cu plante verzi pentru centrul mesei Decor de nunta cu plante verzi pentru centrul mesei Decor de nunta cu plante verzi pentru centrul mesei Decor de nunta cu plante verzi pentru centrul mesei Decor de nunta cu plante verzi pentru centrul mesei Decor de nunta cu plante verzi pentru centrul mesei Decor de nunta cu plante verzi pentru centrul mesei Decor de nunta cu plante verzi pentru centrul mesei

Plantele verzi reprezinta intodeauna un decor de nunta perfect pentru centrul mesei, indiferent ca evenimentul este programat primavara sau iarna. Decorul de nunta cu verdeata arata fresh si se combina cu usurinta cu orice tip de flori, lumanari si felinare. Ca si decor nunta pentru centrul mesei, in 2018 se pot folosi din belsug suculente si plante verzi.
Indiferent de tema nuntii tale, plantele verzi iti vor transforma ziua cea mare intr-una cu adevarat memorabila! Urmareste mai jos cateva idei decor nunta cu plante verzi pentru centrul mesei daca vrei ca verdeata sa joace un rol esential in tema nuntii voastre.

Decor de nunta rustic cu verdeata si trandafiri piersica
Pentru nuntile rustice se pot folosi mese de lemn decorate cu verdeata, trandafiri piersica si lumanari. Decorul de la centrul mesei poate fi completat de vesela aurie si meniuri sau numere de masa cu litere albe pe fond albastru.

Plante verzi, felinare si flori
Un decor de nunta cu plante verzi, felinare si flori poate fi folosit pentru nuntile in stil vintage sau rustic.

Frunze verzi si flori albe pentru un decor minimalist
Cei care vor un decor minimalist nunta in contrast de alb si verde, pot alege sa isi infrumuseteze mesele cu frunze verzi, flori albe si fete de masa albe.

Centru de masa inalt cu verdeata in cascada
Pentru decorul de la centrul mesei poti folosi pomisori inverziti sau in floare in suport de sticla, dar si plante verzi in cascada. Acest decor ofera celor prezenti energie si buna dispozitie.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest