Decor de nunta inspirat de lumea magica a lui Disney

 Decor de nunta inspirat de lumea magica a lui Disney
 Decor de nunta inspirat de lumea magica a lui Disney  Decor de nunta inspirat de lumea magica a lui Disney  Decor de nunta inspirat de lumea magica a lui Disney  Decor de nunta inspirat de lumea magica a lui Disney  Decor de nunta inspirat de lumea magica a lui Disney  Decor de nunta inspirat de lumea magica a lui Disney  Decor de nunta inspirat de lumea magica a lui Disney  Decor de nunta inspirat de lumea magica a lui Disney  Decor de nunta inspirat de lumea magica a lui Disney

Decorul de nunta  inspirat de lumea magica a lui Disney este ideal pentru nuntile organizate la castel. Inainte de toate, cumpara-ti o rochie de mireasa printesa pentru 2017, iar apoi porneste spre locatia de nunta dorita, avand in minte un decor magic in stil Disney.

Daca tematica nuntii tale este una cu printi si printese, atunci decorul de nunta inspirat de lumea magica a lui Disney nu trebuie sa lipseasca din peisaj.

In galeria foto alaturata, iti prezentam o serie de elemente magice, menite sa transforme nunta intr-una de poveste. Daca povestea Cenusaresei este un punct de pornire pentru nunta ta, atunci imaginile pe care le-am selectat in galeria foto alaturata vor completa un decor de vis, in stil Disney, cu adevarat magic.

Pune la punct fiecare detaliu al nuntii tale magice, incepand cu decorul salii de receptie si terminand cu mesele invitatilor. Iata ce detalii sunt esentiale pentru o nunta de poveste in stil Disney.

Foto: Bridalguide.com

 

 

Pagina 1/19

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest