Cel mai hot decor pentru nuntile din 2017

Cel mai hot decor pentru nuntile din 2017
Cel mai hot decor pentru nuntile din 2017 Cel mai hot decor pentru nuntile din 2017 Cel mai hot decor pentru nuntile din 2017 Cel mai hot decor pentru nuntile din 2017 Cel mai hot decor pentru nuntile din 2017 Cel mai hot decor pentru nuntile din 2017

Anul 2017 vine cu idei hot pentru decorul de nunta incepand cu florile si terminand cu designul torturilor. Clasicul chic dublat de factorul surpriza este doar inceputul pentru nuntile din 2017. Iata cum vor actiona impreuna acesti factori in cazul evenimentelor de succes:

Vintage glamour. Imagineaza-ti un depozit industrial impodobit cu ornamentate si piese centrale care radiaza lumini sclipitoare. Foloseste lumanari si jocuri de lumini seducatoare si vei obtine un decor capricios, plin de culoare cu luminite moderne si vintage.

Rozul continua sa se poarta la nuntile 2017. Blush-ul este o culoare de nunta in tendinte care nu va disparea prea curand din peisaj, mai ales primavara si vara. Conform organizatorilor de nunti, rozul este culoarea care va fi prezenta la evenimente importante "acum si pentru totdeauna" pentru ca este atat de trendy si atemporal.

Incorporeaza detalii metalice. Miresele continua sa poarte nuantele de cupru si cositor, chiar atunci cand vine vorba de tortul de nunta. Poti imbraca acest deliciu festiv de la sfarsitul petrecerii in nuante metalice, iar rezultatul va fi unul surprinzator. Detaliile metalice pot fi incorporate la orice nunta, fie ca este una black-tie sau rustica.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest