Idei decor cu bere pentru nunta

Idei decor cu bere pentru nunta
Idei decor cu bere pentru nunta Idei decor cu bere pentru nunta Idei decor cu bere pentru nunta Idei decor cu bere pentru nunta Idei decor cu bere pentru nunta Idei decor cu bere pentru nunta Idei decor cu bere pentru nunta

Daca tu si partenerul tau v-ati gandit sa va surprindeti invitatii cu un decor inedit, va sugeram sa folositi bere la sticla sau la pahar pentru cateva idei creative si unice. Berea poate fi inlocuita si cu alte bauturi, in functie de stilul nuntii. Decorul cu bere la nunta este adecvat pentru nuntile de vara. De la berea clasica la cea cu arome sau cidru, iata 7 idei unice pentru decor numai bune de aplicat de amatorii bauturilor slab alcoolizate.

Bere la robinet
Amenajati o locatie speciala sau un mic bar cu bere, care poate fi servita direct de la robinet. Este o idee practica pe care invitatii o vor aprecia. Acest mod unic de servire a berii este perfect pentru nuntile rustice.

Bauturi la rece puse in cada
Atunci cand invitatii vor sa se racoreasca, ce idee mai buna pot aplica decat sa isi ia singuri o bautura direct de la gheata?

Sticle de bere imbracate
Fiecare sticla de bere poate fi asezata intr-o punguta de hartie, legata la capat cu sfoara. Sticlele se pot servi pe un fund de lemn, ca in imagine, chiar si pe post de marturii.

Sortimente de bere diferite asezate intr-o canoe
Foloseste pe post de container pentru bere o barca cu multa gheata. In acest mod, invitatii pot servi bere la discretie, fara sa aiba nevoie de un chelner sau barman.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest